stat 51

konspirationsteorierna har ju inte varit få när det gäller Sverige och vårt osunda knä hunds beteende mot USA.

på bloggen Det Progressiva USA läser jag: enligt den svenska Alliansen är människorna i USA världens lyckligaste, friaste, mest demokratiska folk. de tillbringar över 8 timmar per dag framför tvn. låter som lycka va? I Sverige tittar vi på tv 2 timmar per dag, det amerikanska dominerar dock våra Svenska sändningar. Sverige och Lettland är de länder som inte klarar EU’s direktiv. Nästan 56% av tv programmen (tv1-tv6) kommer från USA. på Journalisten.se kan man läsa om EU’s kritik av Sverige.

Kent Asp säger: ”Om man tittar på rapporteringen från presidentvalet förra året så kändes det ju som att Sverige var USAs 51a delstat ibland.”

Idag, den 25 december 2010 fick jag piratpartiets nyhetsbrev.

Rick säger: ”Några dagar innan jul fick jag ett paket med några telegram ur WikiLeaks’ stora samling.” ”Kortfattat: varenda lag, varenda utredning som varit fientlig mot nätet, ungdomar och medborgarrätter här i Sverige de senaste åren har varit beställningsjobb av USAs regering och amerikanskt näringsliv. … Det var koordinerat och den svenska regeringen hade fått en checklista att bocka av, och beskrivs i diplomattelegrammen som “mycket samarbetsvillig” och “är helt med på noterna”.”

om någon har missat de båda avsnitten av Dokument Inifrån om Wikileaks som sändes den 12 december där en del av dokumenten som Rick pratar om tas upp så gå genast till svtplay och kolla, det är i alla fall inte ett program från USA.

fy fan Sverige. jag tycker oftast bra om dig Sverige men du kissar på mig väldigt ofta. det börja vara väldigt svårt att lita på dig.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu