uppdatering

jo jag har varit slö med de där uppdateringarna de senaste dagarna. försöker komma in i rutinerna på jobbet efter föräldraledigheten, lite konstigt eftersom jag började jobbet förra terminen med att vara ledig. nya elever och nya kollegor.

Kvarken har varit sjuk, den lilla har ändå varit på ganska bra humör trots feber och snuva. sömn tiderna har dock varit något oregelbundna.

krocken, den var inte rolig. inte roligt att bilen är skrot heller. jag som hade varit runt på stadens bilskrotar dan innan för att hitta reservdelar till vindrutetorkarna och så bara finns bilen inte längre, eller rättare sagt är den ett helt reservdels upplag. har kikat lite på blocket efter något som reservdelarna skulle kunna användas till men inte riktigt tagit tag i det hela. tur att jag kan samåka med kollegor när det är ungefär 5,5 mil till skolan som jag jobbar på. tisdagar jobbar jag kortare dag så då vill man helst köra själv. idag lånade jag Dex pappas bil.

mormonerna, uppdatering om dom. skitkul, när de kom förbi så visade jag southpark avsnittet ”All about the mormons” för dom. s07e12 om nån känner sig sugen att kolla. sen bjöd jag tillbaka dom för att spela brädspelet Arkham Horror. tyckte att de verkade uppskatta både southpark och brädspelet men de kanske bara är artiga. jo såklart är de båda från Utah.

annars vet jag inte riktigt, känner mig själv ganska förkyld men försöker att inte låtsas om det.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu