appropå den där festivalen

jag är den första att medge att jag verkar extremt engagerad i melodifestivalen med ännu ett inlägg om den fast jag inte bryr mig om den typen av musik och inte tittar men jag har letat efter en ursäkt att länka till Natalie Portman rappen för jag tycker om den. det märks verkligen att hon driver med sig själv och möjligtvis så kan man säga att hon är lite hård mot sina yngre fans och hundar.

YouTube Preview Image

jag fattar inte kritiken mot Marie Serneholt och att hon skulle ha rippat från Portman, jag menar, det är väl det som ska vara det roliga.

YouTube Preview Image

men varför är hon smutsig? sen att hon ”vill slå en snut”, jag kan förstå att rätt många i det service yrket känner sig lovligt trötta på den typen av jargong. men hon kanske tänkte på någon viss länspolismästare.

när vi nu pratar om sketcher och melodifestivalen. Lill Lindfors klassiker från 1985.

YouTube Preview Image

jag tänker inte länka till Rickard Olsson och Marie Serneholts uppträdande där det drevs med det för det var så truckigt tänkt att de skulle ha fel läppsynk att det knappt går att titta på. men varför, varför gjorde de så att Serneholts kjol blev avsliten av Olsson istället för avtrampad? det enda jag kan tänka är att hon då är ett passivt objekt som får kläderna avslitna. blir inte bättre av att för att släppa ner sin nya kjol så flämtar hon till och tar sig förskrämt om halsen.

lägg då till deras parodi på Aqua.

YouTube Preview Image

vad är det de vill förmedla egentligen?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu