vad som finns i min väska

del 12 från underlandet

jag har alltid tänkt på erfarenheter som något som jag stoppar i min imaginära ryggsäck.

bilden ovan är ett självporträtt, jag gick en meditationskurs för en massa år sedan och vi fick i läxa att rita. det var på den tiden då jag identifierade mig själv som tjuvrökare, därav cigaretten. vi skulle skriva fyra saker om oss själva och jag valde kameleont, ryggsäck, ego och aktiv nyfikenhet.

kassen i handen är de saker som jag inte stoppat i min ryggsäck än, de som måste bearbetas en del först.

jag tycker nog mitt självporträtt fungerar ganska bra idag med även om jag numer känner att jag är på något vis argare idag och mindre intresserad av att fungera i alla miljöer och med alla människor.

Min riktiga väska innehåller:

jobbnyckar, lärarkalender, bok: slöjdprocessen, arbetet i slöjdsalen av Marléne Johansson, tändare, glasskärare, nagelfil, 12 pennor, 3 sudd, ask med stift, ett recept på thaisoppa med lax, vattenpass, kollegieblock, rapport från skolverket nr 58 slöjd – slöjdprocessen – om arbetsformer och kunskap, snedställt – en tidskrift om kön, makt och våld, en mapp med papper om hur man bemöter barn med funktionshinder inom autismspektrat i slöjden, en mapp med papper om bedömning, ett exempel på en redovisning, en mapp med papper angående användarcertifikat för olika maskiner i slöjdsalen, en mapp med diverse papper bland annat från nya läroplanen, skolverkets dataprojekt, läsårtider, en mapp med grovplanering klasser, mapp med fakta om svenska träslag, mapp med diverse exempelvis knivhantering, vobblers, fågelholks ritningar, matsedel VT 2011, uppblåsbar nackkudde, anteckningsbok, trimmer, 1 krona, en påse med magneter, en deodorant, en liten bit slippapper, en halvfärdig täljd sköldpadda, en bit buffelhorn, ett litet rött sidenband, två plastpåsar.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu