favoritleksaken

cthulhu

Kvarkens favorit. hen gnager på alla ben och tentakler, själv är jag lite tveksam till att stoppa cthulhu i munnen, speciellt en sådan här tovad version.

One response to “favoritleksaken”

  1. Petra

    Det ska böjas i tid, det som krokigt ska bli. Tänk på att cthulhun även är gjord av en überkristen, det kanske smittar av sig genom ullen så Kvarken blir ledare för en ny kult som lyckas kombinera Cthulhumytoset med kristendomen. Det i kombination med att jag utgår från att ni kommer att fostra henne i Thåström kanske leder till slagordet: Cthulhu gick på vattnet, det är något visst med den idéen. Annars är jag mest bara nöjd med att Kvarken är nöjd med sin nya leksak (tillverkaren av den har ju föv lovat att den ska vara babysäkrad).

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu