10 saker om mig

1. jag är gift, med J. J’s alias på den här bloggen kommer att bli Dex. tillsammans har vi ett barn, E. vi kallar hen ofta för den. den lilla. min mamma tycker att det är hemskt. hon tänker då på A Child Called ”It”: One Child’s Courage to Survive av Dave Pelzer. E’s alias på bloggen kommer att bli Kvarken.

nästan alla mina vänner har skilda föräldrar. Dex och jag själv är definitivt mer undantag än regel när våra föräldrar fortfarande håller ihop. jag trodde egentligen inte på giftermål innan Dex.

2. jag äger ett par jeans och är inte direkt vän med dom. när jag gick i högstadiet skulle man ha Levis 501, annars var man ute. jag var inte helt ute men har inte tyckt om jeans sedan dess. min vän S jobbar på en jeans avdelning hen försöker ibland berätta vad som är fint med dom, men det hjälper inte.

oftast är jag klädd i svart.

3. jag tycker att fötter är ganska vidriga djur. på en fest en gång när jag var kanske tjugo så började jag att gråta för att min vän A satte sin fot mot min kind. ett av mina värsta styrkeprov var en sommar när jag jobbade i hemtjänsten och fick hjälpa en av de äldre med hens fotnaglar, jag låtsades att jag var någon annan någon annanstans, vet inte hur jag tog mig igenom det. ofta klipper jag mina egna tånaglar så kort att det blöder, jag tror det är för att straffa dom.

4. jag är beroende av dataspel.

det spel från forntiden som jag har mest kärlek för är Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards. det tog säkert en månad innan jag och min bror lyckades lista ut hur man skulle spela det. bara att komma förbi kontrollfrågorna var en utmaning för barn som inte kan engelska och som knappt hört talas om Beatles.

mitt första MMO var The Sims Online (TSO).

det MMO som betytt mest för mig var Star Wars Galaxies (SWG), detta innan Sony Online Entertainment (SOE) bestämde sig för att förstöra det. kanske bra att dom gjorde så, skulle kanske inte haft tid att avla några barn om inte.

5. jag är kategorisk och kan nog vara fördomsfull. ju dummare jag tycker en människa är desto fulare blir den människan i mina ögon och tvärt om. fula människor tycker jag inte om. detta gäller inte barn, för det tar lång tid att bli människa ( jag tänker dock ganska ofta tänker att det borde finnas retroaktiv abort men detta oftast för att radera föräldrarna till de barn/ungdomar som verkar ha svårigheter med att bli vettiga människor). jag har svårt att samarbeta med människor jag inte tycker om, det finns ganska många människor som jag inte tycker om.

6. jag är ett fanatiskt fan av Buffy the Vampire Slayer. har du sett alla avsnitt upp till säsong tre och fortfarande inte gillar Buffy så kan jag på rak arm säga att då gillar jag inte dig. då är du ful.

7. mitt favoritbrädspel är Arkham Horror jag ser mig dock mer som en rollspelare än en brädspelare. ibland tänker jag att hela livet är ett lajv-rollspel. vi spelar alla olika roller i olika situationer (till exempel när man ska klippa tånaglarna på äldre människor och de har så tjocka naglar att man får lov att använda sekatör).

8. en tatuering som jag skulle vilja ha är en ryggrad över ryggraden, jag är mycket förtjust i ben och kranier. när jag var liten hade jag en bensamling tillsammans med min kusin. en gång på en fjällvandring hittade jag lämningarna av en död ren. jag släpade med mig så mycket jag bara kunde, först nedför fjället och sedan på tåget till kusinen, under tågresan var det så konstigt, var fullt med skalbaggar där. när jag kom fram så insåg vi att flera av benen hade fullt av skalbaggar som satte i sig det som var kvar av märgen. företagsamma som vi var blandade vi då gift av giftiga bär från parken och grönt bläck för att döda dom, tyvärr blev benen då en aning missfärgade. gröna och stinkande ben med märg kvar i sig, vi sänkte ner dom i havet bredvid kusinens sommarställe och där fick dom ligga och slipas av vågorna till höststormarna kom och förde med sig benen till fjärran stränder.

9. jag har ofta dåligt samvete. några få exempel följer: att jag är sen. att jag inte gått och lagt mig tidigare. att jag inte tänker på miljön mer än jag gör. att jag bråkat på Dex om nån oviktig skitgrej. att jag inte städat (akvariet, lägenheten, lådan, osv.) att jag inte gjort den där grejen jag tänkte göra (den på listan) (grejen kan vara nästan vad som helst som man gruvat ihop, stryka skjortan, skicka in papper, förberett inför jobbet, kapat det där trädet, osv.)

10. jag är inte förtjust i onödiga kramar. onödiga kramar är de kramar som man får av människor som man inte känner.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu