avla barn / inte avla barn

null

det är svårt att bygga en armé med sin egen dna i dagens läge utan att avla barn. hittills har inte forskningen helt enkelt inte hunnit ikapp.

den där sommaren när jag jobbade i hemtjänsten var även den en riktig ögonöppnare. en av de äldre personer som jag var hemma hos hade inga barn. ni skulle sett hur det såg ut där, ett litet oljeuppvärmt hus långt ute i obygden. hemtjänsten hade röjt upp så mycket som de fick men det var fortfarande riktigt läskigt, man kunde knappt se ut genom fönsterna, så solkiga var dom. det fanns även en liten katt där som inte hade någon kattlåda och som inte fick gå ut. då kan ni ju tänka er lukten. världens mysigaste, konstnärligaste person, helt senil och fylld med medicin som sov på det stenhårda trälocket till sin kökssoffa för att sängen var fylld av tavlor och konserverade djur. jag tror att hade hen haft barn, då hade saker och ting varit bättre, åtminstone om de hade haft kontakt.

jag förstår ju dom som inte vill ha barn, det finns en hel mängd anledningar till varför man inte skulle vilja ta det ansvaret

personligen så såg jag inte det som självklart att jag skulle avla avkomma förrän den sommaren.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu