första lasset

igår körde vi det första flyttlasset till bushen. vet inte hur Kvarken ska klara sig utan alla roliga lådor som stått i lägenheten, hen har varit riktigt nöjd med att knalla runt utmed lådorna. huset kändeslite läskigt igår. det är så otroligt mycket saker de har kvar där och det är skabbigt, exakt alla rum måste fixas på både det ena och andra sättet, tapeter, tak, golv, el, fönster, fönsterbrädor. pappan är ju dessutom negativ. hen tycker att det är en superdålig ide att vi ska köpa huset, nej för istället borde vi ta över deras hus och han och mamman flytta ut till nån sommarstuga eller dylikt. han tycker deras hus nu är för stort för bara dom och att det är för dyrt.

tomten är väldigt liten. idag ringde jag till ett av min pappas syskon som äger en tredjedel av tomten brevid där det står en fallfärdig så kallad sommarlagård, benämd som grishuset. hen har även ett nyttjanderättsavtal på marken runt om vår blivande tomt, det lät inte vidare positivt att vi skulle kunna köpa tomten eller ta över nyttjanderättsavtalet på marken runt omkring eller för den delen delar av marken. men vi får väl se.

ettan lånade sedan släpet och har idag kört en bunt saker från sin och sambons lägenhet som de nu ska bryta upp ifrån. hen har nu installerat sig hos tvåan men det är bara en tillfällig lösning. får väl se vad som händer där med.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu