tröttis

har varit oförskämt lat med bloggandet på sista tiden. Dex och jag försöker så gott vi kan att fixa i lägenheten, den ska ju säljas nu under maj förhoppningsvis. vi är klara i badrummet men resten är mer kaos än färdigt, det är lite krångligt när vi har Kvarken som kilar omkring i röran. snart är Kvarken 9 månader så den är mycket mer rörlig än förut.

Dex har i veckan faktiskt tagit körkort, det kan ju vara riktigt bra att ha, både när vi nu ska flytta till landet och som utbildad specialist sjuksköterska med inriktning ambulans. visserligen hävdar jag att det är tveksamt om polisen skulle stanna ambulansen väldigt ofta för att kolla om den som kör har körkort men… det är väl en sån där bra att ha grej.

jag har lite ångest vad det gäller jobbet, alla skriftliga omdömen ska in och jag borde väl egentligen skriva på dom nu istället för det här inlägget. denna vecka har vi även lite specialare. på tisdag kommer vi ha en Hembygdsdag för fyrorna som vi slöjdlärare ordnar,sen på torsdag har femmorna och sexorna trafikdag.

var i bushen i helgen, stor brasa såklart. en tak lags fest var anordnad för att fira att det enorma garaget som tvåan och Karlsson nu har färdigställt. massor av god mat. morfar höll tre tal vilket gjorde mormor förbannad, mamman fick gå dit sen på kvällen och medla.

var förbi huset och kikade lite, nu har de städat ut nästan allt, det är bara lite skrot kvar i garaget och på tomten. jag dödade en sork som var på väg att flytta in. jag var sjukt snabb och våldsam.

idag är jag trött, finns så mycket grejer som jag borde göra men inte har ork att ta tag i ikväll.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu