trögt

det känns som det går segt med huset, jag vet inte om det gör det på riktigt eller om det bara känns så. hittills har vi inte planerat in hur många timmar i veckan vi ska jobba utan det är mer att vi tänkt en grej eller delprojekt per kväll men det kan lika gärna betyda en tvättmaskin tvätt, rävjakt eller annat som verkar drygt. det är svårt med den lilla Skrutten med, en person måste ju vara med avkomman hela tiden och det gör att vissa projekt blir lite rumphuggna.

sommarpratarna. det blev seglyssnat på slutet. några tankar då. efter Birgitta Ohlsson tänkte jag hur skönt det är att jag inte klassificerar mig själv som liberal. Alice Bah var jättebra, jag är otroligt imponerad av hennes livsval. de två som jag tyckte var jobbigast att lyssna på var Gina Dirawi som kändes väldigt ung och jobbig och Githa Nörby vars danska var för mig helt obegriplig. Pia Sundhages livsberättelse gjorde mig glad trots att jag är väldigt ointresserad av fotboll idag.

just nu jobbar jag heltid. 60 % i en kommun och 40% i en annan. det kommer nog ta lite tid innan jag vant mig att inte ha sommarlov längre och att ställa om från att tro att jag bara skulle jobba 60%. jag bör ha vant mig ungefär när det där 40% vikariatet tar slut.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu