första dagen varde jobb

jag har ju varit föräldraledig i ganska exakt fem månader, typ lika länge som jag haft mitt nya jobb. idag var första riktiga arbetsdagen i och med juluppehållet. lite jobbigt att lämna Kvarken hela dan när man inte är van. även jobbigt att gräva fram bilen och köra dit och tillbaka i snöstorm. på hemvägen dog dessutom mina vindrutetorkare, mitt på rutan, blev riktigt kladdigt. stanna bilen försöka fixa, men istället lyckades jag bara få den viktigaste torkaren att hoppa loss från vindrutetorkarmotorn.

nått kryp har dessutom varit i slöjdsalen och inte städat efter sig. så otroligt typiskt.

studiedag vilket fall. varför kan jag inte lära mig att bara vara tyst. är visserligen säker på att jag bara sa smarta saker men måste jag alltid vara den som säger saker, det är som att jag har en tvångstanke om det med. har alltid varit så, i vilket fall från gymnasiet och uppåt. man ska diskutera något i grupp och så sitter alla å håller käften och så måste jag öppna min bara för att ingen annan säger nått.

var dessutom sjukt trött. Kvarken fick för sig igår natt att den inte ville sova på nätterna, skulle tro att den slocknade vid halv 3 när jag skulle upp 6. ja naturligtvis så gick Dex omkring med den lilla men det hjälpte inte mig att sova för det hörs rätt bra när den ylar i rummet intill.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu