ska bara

jo, jag hade tänkt blogga idag, igår med.. men saker kommer hela tiden i vägen, eller så är det jag som bara prioriterar annat just nu. Kvarken tänker ni, men nja, hen är inte alls det enda som bör beskyllas.

jag har ett begär just nu att skriva något slags ursäkt/dagbokstrams om vad för spännande ting som skett på sistone och som gör att jag inte har tid med bloggeriet men för det första så är det töntigt och poänglöst och för det sjunde så är jag för lat. jo, sen händer det faktiskt inget speciellt heller.

men eftersom jag är lite töntig så..

har testat brädspelet Dixit. det var faktiskt himla trevligt, väldigt kul på 4 pers och inte lika kul på 3. man får ett gäng väldigt fina kort på hand med spännande bilder. en person väljer ett kort och säger något om det, alla andra väljer ett av sina egna kort som kan tolkas in under det sagda. korten blandas och sen ska alla gissa vilket kort som var ursprungskortet. för att få bra poäng måste man få minst en person att gissa rätt men inte alla. blev intressant taktik tänk.

jag och P har hälsat på V och fick snusa lite på en nykläckt bäbis som V och S producerat. vi hade med oss tårta och en present, till V, inte till bäbisen. det är ju betydligt mer logiskt att fira föräldern än bäbisen vid sådana här tillfällen. bäbisar har ofta väldigt dålig grunduppfostran och föräldrarnas tacksamhet är då med andra ord då större och mäktigare.

det är nått fel på vår fina skrivare, jag är inte nöjd. den som var så bäst! undrar om Dex har koll på garantin osv för det har inte jag.

friluftsdag på skolan. slalom. jag åkte snowboard för första gången på flera år. kan säga att jag glömt bort att jag hade flera av musklerna som användes. träningsverksdöden.

jag har tänkt skriva nästa del i det där blogg-häpp-eninget hur länge som helst men det är lite utdraget så ni får helt enkelt hålla ut.

har även lite ångest över att jag lovade att se Food Inc och recensera den, jag har börjat ett antal gånger men den är för läskig för mig just nu. jag är övertygad att det beror på att man är känsligare när man har en bebis hemma så om nån där ute sett filmen och vill recensera den lite så skulle jag vara tacksam, typ. annars tolkar jag det som att intresset är milt av en sådan recension och att ni överlever utan den just nu.

såg för övrigt på tal om film den brittiska rullen ”Fish Tank” av Andrea Arnold för ett tag sen, har tänkt ett tag att den skulle recenseras den med men den var så jobbig att se den med att jag inte kan klämma ur mig något begåvat. en sak om filmen dock. när jag trodde att huvudpersonen skulle bryta ihop så kissade hen istället på vardagsrumsgolvet hemma hos den person som ”svikit”. det tycker jag var fint och tycker att alla borde ta till sig.

jag läste ett inlägg i Karin Ketchupmammans blogg att alla bloggare här/där ute borde tänka på att när man klickar på en link i nåns blogg att den då bör öppnas i ett nytt fönster så nu har jag suttit och försökt redigera om alla mina gamla inlägg vilket var pest och pina och jobbigt. jag har säkert glömt en hel hög ändå.

massor av dataspels roligheter, både Minecraft och Dwarf Fortress har haft uppdateringar i dagarna. dessutom provar jag lotro just nu, jag har hittills bara hunnit bygga två mycket maskulina och skäggiga dvärgtjejgubbar. alltså om du inte vet vad det är för spel och ändå är intresserad av att veta det så använd vilken sökmotor som helst.

Dex har något slags mat projekt på gång med långsamma kolhydrater. det blir säkert bra. ja förutom det där kycklingbröstet som förmodligen gjorde att jag mådde pyton och lekte dubbelfontän en natt för inte så länge sedan. efter att jag ringt och sjukanmält mig så ringde jag mamman. Dex uppfattade inte att jag bytte person att prata med så när jag lade på så fick jag höra att hen trott att jag ”Var galen, på riktigt.” skönt att hen bara trott jag var det på låtsas förut.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu