glömde ju det värsta

jo först tycker ju pappan att jag och Dex ska skriva ett äktenskapsförord angående huset såhär i efterhand så att om vårat äktenskap skulle spricka då skulle jag då själv kunna bo i huset granne med föräldrarna.

lägenheten vi bor i nu köpte jag ungefär fem år innan jag och Dex blev tillsammans och då lånade jag pengar av föräldrarna istället för banken och då tycker pappan att han får vara med och bestämma nu, fjorton år senare. eller det skulle han nog försöka göra även om jag lånat av banken.

nu trodde ni nog att det värsta var stött och blött men nej då. pappan har ju en fantastisk idé, eller han uttryckte det som att det var ett krav. han sa att om han eller mamma skulle trilla av pinnen, den som då blir ensam kvar skulle få bo på vår vind. detta tycker han alltså känns helt rimligt eftersom det en gång i tiden användes som tvåfamiljshus.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu