det kryper på

idag lekte jag latteförälder på stan, fast jag drack läsk istället. skönt med sportlov även om jag tekniskt sett skulle ha varit ledig idag ändå.

på eftermiddagen hade vi besök av en mäklare. det börjar kännas mer och mer på riktigt att vi snart ska flytta till hus. pappan stressar allt mer över det hela, frågar om vi gjort kostnadskalkyler över det ena och det andra. han oroar sig även för hur veden ska räcka nästa vinter. sakta börjar jag inse hur jobbigt tvåan och Karlsson (som jag hädanefter kommer benämna tvåans partner) har det som bor granne med pappsen. eller.. jag har ju vetat det länge, det är ju en av anledningarna att vi flyttar dit, att de behöver avlastning. skit i att vi får barnvakter och trädgård och ett helt hus att rota runt i, det viktigaste är att rädda tvåan och Karlsson från att gå under av gubbstressen.

vi var hos dom i helgen, mor och far alltså. passade på att åka med pappan när han var på sitt obligatoriska veckobesök hos sin mamma. det var kusiner överallt. förutom det var det som vanligt. pappa som högljutt försöker få alla att se Potatishandlaren på tv, mamma som försöker tyda märklig engelska i brev från folk hon hjälper i andra länder (denna gång en afrikan). mycket mat och frisk luft.

vi bestämde oss äntligen för en bil dessutom, min kusin A-M´s partner N`s mor och far köpte ny bil i höstas och har då haft en Volvo över. så det blir Volvo den här gången med. den här är visst en mörkgrön 940. vi ska hämta och betala i helgen hoppas jag.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu