kaken å smöre

flickan på bilden har varken bakat kakorna eller kärnat smöret

vet inte om nån ids kolla mina länkar, men när jag skrev om mejeri produkter hade jag länkat till Frödinge som på sin hemsida säger att de så långt som möjligt använder svenska produkter. eftersom jag vet att Arla gärna mörkar var deras mjölkråvara kommer ifrån gjorde det mig ytterst misstänksam. jag beslutade mig för att mejla Frödinge och fråga. Anne-Maj Zeilon som besvarade mitt mail säger:

Vi använder endast svensk mjölk i våra produkter. Den kommer från gårdarna runt Vimmerby.

jaha så var det med det.

när jag efter samma blogginlägg pratade med mamman om Bregott så berättade hon att hon börjat köpa Bredbar som är gjord av Milko. de garanterar att det är 100% svensk mjölk i. paketet ser ut ungefär som Bregott och ska ha samma konsistens. mamman sa att hon köpte det för att det var billigare än Bregott och blev glatt överraskad när jag efter en snabb google sökning kunde berätta för henne att hon då såg till att stödja de svenska bönderna 100% och kunde vara nöjd med en GMO-fri produkt.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu