uppdatering

ettan och ettans partner har gjort slut, ledsamt.

nya bilen är hämtad, den är inte grön utan blå. bilen måste besiktas innan första april. hade bokat en tid men tutan var trasig så jag avbokade. typiskt nog nu efter att tutan från den gamla volvon har blivit installerat så var den enda besiktningstiden som gick att hitta ungefär 8 mil härifrån.

har fått nyckel till vårt nya hem i bushen så vi kan börja flytta grejer. vi skriver däremot inte papper förrän i maj. lite svårt att bestämma var man ska börja dock.

Kvarken är med i en studie på bäbisar och järntillskott, idag har Dex och den lilla varit på sjukhuset mest hela dagen och de har stuckit och klämt på den lilla, som present fick den ett plushie lejon (eller kanske katt).

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu