inte för att förringa hjärnblödningar

en av mina favorit människor gick faktiskt bort av en hjärnblödning. det var ett sånt där AVM som jag nämnde i förra inlägget som slog till mitt i natten. pang bom och sen fanns inte människan mer.

så vitt vi vet i vilket fall. tror att ex-Robinson personen faktiskt kanske gjort många människor en tjänst genom att pricka in sin hjärnblödning på bästa sändningstid. jag har faktiskt sett en hjärnblödning hända i realtid. det var en kollega som satt tillfreds i soffan under en lunch och plötsligt stelnade till för att sedan klaga på huvudvärk. men skam den som ger sig, halva arbetsdagen var ju kvar, resten av lärarna i lunchrummet försökte övertala människan att fara till akuten, som faktiskt var väldigt nära men den här läraren insisterade (något sluddrigt) på att ha resten av dagens lektioner.

efter det så undrar jag ibland om min vän vaknade där under natten av sin hjärnblödning men bestämde sig för att försöka vila bort huvudvärken.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu