då var det jul igen.

skönt att bäbisen inte är stor nog för att vilja ha juligt i huset. jag och Dex har julpyntat med en julstjärna och känner att det räcker.

vi kör med julklapps lotteri i både vår och Dex familj, detta år bestämdes även att i Dex familj skulle vi handla julklapp till oss själva, alltså skippa lotteriet totalt. trots detta med bara en julklapp + en sak åt oss själva kändes det jobbigt att åka och shoppa. julklapps stress med en enda julklapp, mysko.

jag har sjukt mycket övertidstimmar att ta ut vilket innebär att jag försökt flexa ut så mycket som möjligt så att de inte ska gå förlorade, det är bra för både jag och den lilla har varit ganska förkylda i veckan. mindre bra för att jag inte har nån koll på vad som händer på jobbet.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu