cynisk och så

för någon vecka sedan började en gammal intervju från 2007 snurra runt på facebook om Annica Dahlström. jag kände att jag blev upprörd redan back in the days när jag hörde om hennes bok och att allt detta delande av intervjun var ganska poänglöst.

lite kort så tycker Dahlström att pappor inte ska ta hand om små barn för att de inte är biologiskt programmerade att göra det, att det faktiskt är skadligt för barnen och kan orsaka allt från fysiska skador, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar och fetma.

jag hade i vilket fall fel i att det var poänglöst. nu har Dahlström avgått från sitt styrelseuppdrag i Hjärnfonden för att det blivit sådant ”pappadrev.

fantastiskt. jag är glatt överraskad att alla upprörda känslor nu har burit frukt och att det gjorde skillnad.

därför skulle jag vilja passa på att berätta om Eva Sternberg som tycker ganska exakt samma sak som Dahlström. passa på att ”pappadreva” lite mot den människan med.

kolla in den här videon som även den har ett par år på nacken.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu