dokusåpa

VARNING: läs inte om ni inte bryr er om Big Brother för då kommer ni inse hur insnöad jag är och kräva att jag söker hjälp.

fy fåglarna. det är den där tiden på året igen. Big Brother dags. och jag kan inte låta bli det. jag blir så beklämd och rent ut sorgsen av hur saker fungerar inne i det där huset. men jag tycker ju att det är facinerande med.

hittills det som varit värst enligt mig

mycket illa. mobbing, verbalt och fysiskt. manupulering av personliga saker och personligt utrymme. utfrysning. Marcel och Sipan mot Hanna W.

var även väldigt jobbigt att se hur Jo-e efter att han fick knulla med Hanna W mer eller mindre stalkade henne.

hur killar ”ska” ragga på tjejer, tydligen ska killar vara dryga och nonchalerande för att sedan systematiskt tjata sig till sex. Marcello mot Annica. det är även så pinsamt att se deras strulande när man vet att bägge har partners som sitter och tittar på tvn.

hårborttagning. häromdagen såg jag Hanna J, Kija och Camilla sitta och raka sig i badkaret. alltså raka armarna, inte bara under utan på armarna, hela vägen, jag fattar det inte.

Hanna R att spotta i mjölkpaketet i kylen är faktiskt inte ett bus. det är faktiskt bara vidrigt.

men tvätta händerna! äckliga grisar. tvätta händerna efter ni har varit på toa. å Tenny, tvätta för fan händerna innan du käkar syltmacka om du just har fingerpullat någon och att skryta om det är inte fränt, bara töntigt.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu