jag dör ihjäl mig

YouTube Preview Image

jag har äntligen satt om alla mina blommor. det var säkert tre år sedan sist, det är dålig karma. jag är ändå ganska intresserad av blommor så jag vet inte riktigt vem jag ska skylla på för att det blivit såhär. har tillåmed skaffat partners pågrund av att de gett komplemanger om mina krukväkter i forntiden, men.. det var då.

mina blommor är så fina och blanka nu, har torkat bort dammet och bladglansat in dom flesta. bladglans är ju fantastiskt men väldigt halkigt, lätt att bryta nacken på om man inte sprutar lite taktiskt.

har haft en nära ångest upplevelse här i veckan. vi har en enorm tvättstuga nu. hur praktiskt som helst att sortera all tvätt i och lämna tills man har ork och vilja. tråkigt nog så har jag och Dex lämnat en stor hög med färgad tvätt lite nog länge där inne, förmodligen för att mina ”unmentionables” är svarta och Dex är vita. när jag började peta i denna hög så märker jag att et finns mögel, MÖGGEL!!. vad är lösningen? bränn, bränn, bränn, be mamman fixa, färga skiten svart, ta självmord?

jag får självmordstankar av reklamen ovan när jag ser denna indiska reklamfim för intimtvätt/blekning av murgan. det är så sjukt.

det är nämligen så att din murga är äcklig och all hatar den. så blek den, blek den direkt, just nu! produkten, som är indisk heter Clean and Dry Intimate Wash och reklamen visar ett indiskt par, som är ganska ljushylta för att vara indier som ska dricka morgonkaffe, men, kvinnans vidriga bruna murga förstör allt. killen kan inte ens dra sig för att titta på henne, han kan inte ens titta på sitt kaffe för det påminner honom så mycket om hans frus dreglande kaffebruna hål! turligt nog så tar den snabbtänkta kvinnan en dusch och skrubbar sitt svartmuskiga hål med Clean and Dry Intimate Wash (”Freshness + Fairness”). och pooof! hennes murga blir bländande vit som ett nyfött lamm (inte de svarta äckliga lammen) och hennes mans penis som (man kan anta) är som en bländande ljussabel bara skriker ut, ”Sötgröten, riv skilsmässopapperna, låtom oss KNULLA.”

kräkas.

det har varit stort väsen om GinaTricots skyltdockor ganska nyligt. eller, ja, det var stort pådrag i höstas om smala skyltdockor, nu i april så är det ett nytt pådrag för att vissa butiker inte tagit bort den smala dockan som har tjejmage och revben.

många har kommenterat bilden (som jag inte ids visa här, klicka på länken om du vill se) och sagt att de tycker det är äckligt bla, bla, bla. jag vet inte vad jag tycker är mer deprimerande, att kedjan GinaTricot inte har mångfald i tanken när de bygger skyltdockor eller att random kommenterande människa i Sverige tror att det är viktigt om de personligen vill knulla en kroppstyp över en annan. när random människa säger Fy faaan vad oattraktivt! alt. Jag skulle inte vilja knulla nån som ser ut sådär. vem är det som ska ta till sig det egentligen? vem ska bry sig? varför kan aldrig kvinnors kroppar bara vara utan måste alltid stå i relation till hur knullbara de är (för männen)?

problemet enligt mig är inte att GinaTricot har smala skyltdockor, problemet är om de bara har smala skyltdockor, majoriteten av människor i Sverige har inte storlek 30 så varför inte ha lite blandade storlekar (och färger) på skyltdockorna precis som vi människor. det är så många som mår dåligt över att de inte uppnår idealet men vad är idealet och vem är det som bestämmer vad idealet är?

One response to “jag dör ihjäl mig”

  1. Sara

    Angående möglet är lösningen: torka grejorna och borsta av möglet. Kolla om grejorna verkar ok eller om möglet har gått så långt att det brytit ner tyget. Om kläderna verkar ok, tvätta dem, torka och tvätta igen. Om det finns missfärgningar kvar är lösningen att antingen ignorera dem eller färga.

    Sånt man vet när man inte luftat sina lajvkläder ordentligt efter fuktiga lajver och inte vill slänga dyrt och handsytt…

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu