Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

UNICEF vaccinerar i Elfenbenskusten © UNICEF/Asselin


Apotek Hjärtat sponsrar tack vare denna blogpost 95 vaccineringar. skitbra.

just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. i tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

eftersom Dex är i Mexico just nu så kan man ju hoppas att bloggen läses flitigt där med för det skulle passa Dex aldeles perfekt. men det är klart, jag skulle nog sakna ihäl mig medan de där miljontals barnen blev vaccinerade.

jag tycker det verkar så dumt med de antroposofiska teorierna om att inte vaccinera sig för att man då tror att sjukdomarna är utvecklande, om inte i detta liv så i nästa. riktigt galet, det är ju som att tänka att man inte ska använda kådis för att HIV är så utvecklande, eller skippa bromsmediciner för att AIDS skulle göra en till en bättre människa – i nästa liv. jag förstår inte föräldrar som tänker att polio skulle vara toppen för sina barn, obegripligt. klart man kan oroa sig för biverkningar på vaccin, men att aktivt välja att ens avkomma ska ha möjligheten att lite utvecklande bli totalförlamad och dessutom bidra till att sjukdomar inte utrotas är så konstigt.

om du har en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn så blogga du med. för varje bloggare som publicerar en bloggpost om vaccinerna och Apotek Hjärtat mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu