kräsen

jo jag tänkte på iko’s kommentar i mitt inlägg om ordet hen och mitt svar på den, ni som nu känner mig vet ju att jag är ganska kräsen själv, men ni som inte gör det jag tänkte att ni kunde bli upplysta ni med.

jag har svårt för en hel del människor, tycker ofta att de inte är värda min tid. jag tänker ofta att jag har nog med kompisar. att min tid inte är värd att ödslas på pöbeln.

men sen finns det en självplågande del, jag vet inte vad det är för fel på mig men ibland plågar jag mig igenom umgänge som jag verkligen verkligen mår unket av. jobbfester. släktingar som jag inte tål men ändå sitter och ler stelt åt. bröllop och andra horribla tillställningar där jag bara vill dö för att jag hatar alla och istället satsar på att bli aspackad. barndoms/ungdoms vänner som jag inte trivs med längre, men eftersom jag vet att jag inte behöver umgås med dem regelbundet, plågar mig igenom umgänge med dem på mer eller mindre deras villkor. jag blir så trött på mig själv. jag bryr mig ju inte alls om vad de tycker och tänker om mig så varför håller jag på på detta viset?

tycker det är väldigt bra att vara kräsen och kategorisk, önskar jag vore ännu mer kräsen. har inte tid med massa skit.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu