Jesus Christ Vampire Hunter

YouTube Preview Image
klipp från filmen. Jesus som har klippt sig och piercat örat blir här anfallen av ateister.

jag kom att tänka på en riktigt märklig film som nog ingår i genren lesbiska vampyrer. Jesus Christ Vampire Hunter från 2001. regi av Lee Demarbre. Jesus återkommer till jorden för att skydda Ottawas lesbiska från vampyrer, till sin hjälp har han den latex klädda Mary Magnum och den mexikanska wrestlern El Santo.

vad jag kommer ihåg var det riktigt uselt. ljudspåret ligger efter, sångnummer som verkligen suger, jag kan inte komma på nånting som faktiskt är bra. om man är en fanatiker av B-film så gillar man nog den här filmen för då är ju poängen att det ska vara dåligt.

nu när jag kollade wikin för att se vem som var ansvarig för regi så såg jag att den är 85 minuter men jag orkade faktiskt inte se klart. därför får den inget betyg.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu