min dag

del 6 från underlandet

slö söndag. känns som ett ganska menlöst inlägg.

vaknade först vid fem när Kvarken bestämde sig för att vilja ha en tidig morgon. vanligtvis somnar den lilla om efter lite mat och sover bra, men inte i morse. tack och lov för Dex som tog med den lilla till vardagsrummet och sjöng tusen visor för den medan jag kunde sova vidare.

frukost, dusch osv.

lite msn och allmänt dator nördande.

lite disk.

vid två ungefär kom våra vänner L och I förbi, dom hade med sig bullar och vi drack massa kaffe. pratade strunt till sextiden ungefär.

lite innan sju på kvällen traskade jag Dex och Kvarken i barnvagnen över till Dex föräldrar som inte bor så fasligt långt borta. tur det eftersom det var ungefär en decimeter nysnö på alla vägar.

vi hade med oss vin men jag drack inte nått av det.

trevlig middag med Dex föräldrar och hens enda syskon A som kommit hem över julen.

vid nio gick vi hem igen, söndagar är vår brädspelsdag så A följde med oss hem, L och I kom tillbaka och jag gjorde ett försök att söva ner den lilla Kvarken. gick inte nått vidare. telefonen ringde mest hela tiden och eftersom Kvarken hamnat i osynk med sina dags-tupplurar var den lilla inte så sugen på att sova. En av de som ringde var M, bilen hade inte velat starta så Dex och L drog iväg för att hjälpa till att få igång batteriet.

vet inte vad klockan var när alla äntligen var närvarande. T hade fått skjuts av M (när bilen äntligen var igång).

Kvarken var lite gnällig men somnade ganska fort när vi börjat spela.

egentligen så ska kan man vara åtta spelare i Arkham Horror men vi körde på sju. var lite mycket ändå. känner att vi nog skulle ha nytta av ett större soffbord. fem är nog mer lagom.

vi dog. Azathoth åt upp oss. nam, nam, nam.

såg klart ett avsnitt av Misfits som jag börjat med nån gång på dan och nu är det egentligen alldeles för sent för att sitta här.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu