Renovera mera

varför är man så in i bomben korkad att man går runt och stör sig på lägenhetens tapeter i sisådär tio år (jag underdriver nu, jag har stört mig på dom vääääldigt länge.) sen väntar man med att göra något åt det tills man har en nio månaders bäbis och då, då tar man slag i saken och börjar riva ner tapeter och väggar.

jo för väggarna följer med tapeterna ner, det är bara så det är, försökt spackla igen flera hål som är större än Kvarkens huvud. man skulle kunna tänka sig att man skulle lämna tapeterna på väggarna och bara köra med ett fint lager med Easy-Cover, men nej det går inte för de äckliga strukturtapeterna som sitter där nu suger i sig ungefär en liter våtrumslim om man försöker och trots den där litern så fäster inte Easy-Cover våden.

jag skulle tagit ett kort på röran men jag tror jag eller Dex har packat ner kameran någonstans.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu