Omlokalisering

null

nu har vi sovit i bushen, i huset fyra nätter. det är fullt kaos med lådor överallt. det är svårt att hitta bra platser för alla saker.

igår fyllde mamman 60, hon hade tagit tillflykt i sin stuga (som ligger ungefär en kilometer från deras hus). just när vi skulle sätta oss och äta middag så ringer telefonen. det är vår mäklare som inte kan komma in i lägenheten, fem minuter innan första visningen ska börja och hen är utelåst. jo, vi hade lämnat dörren öppen och nyckel åt hen på bänken innanför men.. föreningen håller på att byta ut alla dörrar mot säkerhetsdörrar. och hantverkarna hade varit snälla och låst dörren. kastade mig i bilen och körde de fem milen på rekordtid. det var inte kul.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu