cykelfesten

null

jag har ju inte skrivit något om cykelfesten i bushen. det var faktiskt hur kul som helst.

116 anmälda till själva middagsbiten och en hög med folk som dök upp bara till efterfesten.

jag och Dex började med att dela på en öl innan vi cyklade iväg, när vi kom fram till förrätten blev vi först bjudna på en välkomstdrink, jordgubbs mohito, en smaskig grekisk sallad med ett vitt vin till. trevligt sällskap.

huvudrätten på nästa ställe var en rådjurssadel med ugnsrostade rotsaker, två olika kantarellsåser och en supergod sallad. men vi fick ”naturligtvis” en välkomstdrink och vin till maten där med.

hem till huset där vi hade röjt ut de flesta lådorna från köket och ställt upp ett bord. vi bjöd på en ganska äcklig mjölkdrink först och sen en choklad/hallon mousse tårta. päronkonjak till kaffet.

det var väldigt kul att äta middag (bli salongsberusad) med så många olika människor som man aldrig skulle ätit med annars.

när vi sen kom fram till festlokalen bjöds det på välkomstdrink även där. kan säga att man var en aning rund under fötterna vid det laget.

jag hade lite mobil problem under kvällen, på något vis hade jag lyckats komma åt knapplås och knappar under kvällen. ringde föräldrarna vid ett och en granne vid tre. inte så uppskattat.

jag lyckades missa de värsta skvallerbitarna, folk som trillade ut för trappor, folk som blev borttappade och upphittade och nedkräkta, sexchocker och drama. tur att man själv inte hittade på så mycket för då hade vi väl behövt flytta tillbaka till den mer anonyma stan igen.

vid fyratiden gav vi oss av hemåt igen, då fanns det fortfarande dricka kvar. helt vilt.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu