allmänt nattsudd

null
det är egentligen för sent att vara vaken vid den här tiden på dygnet, i vilket fall om man har en liten bäbis som vill upp på morgonen och fjanta.

idag har det varit regnigt och dant. åkte in till stan för att shoppa färg och annat och hämtade ett lass med saker, det känns som det var flera dagar sen.

några vänner åkte ut till oss under eftermiddagen för att titta på alla våra lådor. ruskigt kul att de tog sig för den utflykten. pappan tyckte förstås att det var hemskt onödigt. han tycker att vi inte har tid med sådant som vänner och kaffe drickning när det finns så mycket att göra på hus och tomt.

lägenheten i stan håller på att säljas, 1 augusti ska den nya köparen flytta in och vi får kosing. jag är så oerhört tacksam att de vänliga människor som vi ska köpa huset av är helt okej med att vänta med betalning tills vi är klara med lägenhetsaffären.

en annan sak som jag skattar mig lycklig över är mamman som bjuder oss på mat titt som tätt och ställer upp som barnpassning ofta, ofta.

jag ska försöka att skärpa mig och faktiskt recensera eller återberätta lite mer av de filmer och böcker som slinker ner, men min hjärna har känts lite stressad och jag har inte reflekterat så mycket över det jag har sett eller läst, mer som ett glidande igenom på något sätt, inget fastnar.

borde ta upp den där 30dagars listan med, fastnade lite på posten ”denna vecka”. vaddå denna vecka.. jag kommer inte ihåg vad jag käkade till lunch lixom.

kommer inte ihåg om jag berättat det här förut (seriöst, inget försök till skämt) men Dex tog för ganska länge sedan med sig hem ett test för senildemens från jobbet en dag. jag hade fel på första frågan, det var vilket år det är. då gav jag upp.

på tal om tester, skummade igenom en så kallad tjejtidning där det fanns en bunt tester, det handlade förstås om det motsatta könet och det jag skummade igenom verkade gå ut på att man genom att fylla i testet skulle lista ut vad HAN (ja, med versaler) tänkte. jag blev så trött så trött. skitfasoner, hålla på och lära ut att man ska gissa och fantisera ihop saker. vad är det för fel i att prata med varann. våga fråga.

men urk, exakt när jag skriver det här så inser jag varför, det är för att det finns sånna där tomtar som Eric Amarillo som för fram budskapet att det inte är nån ide att fråga för att alla som har kuk ändå bara ljuger för att få ligga. jag kan inte komma på nån som jag tycker är töntigare just nu. hörde en radiointervju med Amarillo för några dagar en och ville bara dö.

Amarillo och BigBrother Rodney borde gifta sig.

ja, jag såg på BigBrother, det är en skamlig last jag har. jag tycker att det är ett fruktansvärt spännande socialt experiment. hör ni så högtravande va? jo.. men lite så, lite är väl helt enkelt att det för mig liknar resten av favorit programmen, ”How clean is your house” och ”Lyxfällan”.

nä ni, sovdax nu.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu