stimulansen

vi har fortfarande inte kopplat in tv’n än. det tycker jag är bra. den står och samlar damm medan vi tittar på vedträn, buskar, källarväggar, vägglister, brännässlor och annat som är mycket intressantare.

planen denna sommar är att lyssna på alla sommarpratare och på Jättestora frågor med Johanna Koljonen. jag tycker Koljonen är toppen, vi har en del gemensamma vänner och har pratats vid ett par gånger. men.. inte nog för att jag skulle blivit ihågkommen, för än så länge har inte den vänförfrågan som jag skickade på ansiktsboken för månader sen accepterats. kan nog vara så att jag skaffade fb lite sent och tajma in det med att Koljonen faktiskt blivit kändis. jag skulle nog inte heller klickat i ett ja om jag trodde att förfrågan var skickad av den anledningen.

Koljonens sommarprat förra året var förövrigt väldigt bra. tycker jag ni ska lyssna på.

ett annat sommarprat som jag tycker ni ska höra på är av Nour El-Refai.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu